«Έφυγε» ο Έλληνας Καταδρομέας Βασίλης Φθενός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Έφυγε» ο Έλληνας Καταδρομέας Βασίλης Φθενός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του πρώην Δημάρχου Τυλίσου Βασίλη Φθενού και Συνταγματάρχη (ΠΖ) ε.α., ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Βασίλης Φθενός, έφυγε απο τη ζωή την Τρίτη (08/05). Ηταν ιδιαίτερα αγαπητός στο Μαλεβίζι του Ηρακλείου Κρήτης, ενώ η ενασχόλησή του με τα κοινά τον έφερε στον δημαρχιακό θώκο του -τότε- Δήμου Τυλίσου, όπου και διακρίθηκε για την εργατικότητα και την προσφορά του.

Ο Βασίλης Φθενός ήταν Υπολοχαγός και καταδρομέας της Α΄ Μοίρας Καταδρομών και είχε συμμετάσχει στην Επιχείρηση Νίκη και στις πολεμικές επιχειρήσεις στην Κύπρο τον Ιούλιο - Αύγουστο του 1974, με κυριότερη μάχη αυτή του αεροδρομίου της Λευκωσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα πρόσωπα της τραγωδίας στα Βαρδούσια: Τους καταπλάκωσε χιονοστιβάδα και βρέθηκαν σχεδόν αγκαλιασμένοι, θρήνος στην Ελλάδα

Τα πρόσωπα της τραγωδίας στα Βαρδούσια: Τους καταπλάκωσε χιονοστιβάδα και βρέθηκαν σχεδόν αγκαλιασμένοι, θρήνος στην Ελλάδα

Σε μία από τις πιο συγκλονιστικές ορειβατικές τραγωδίες των τελευταίων ετών, τέσσερις άνθρωποι που μοιράζονταν την αγάπη για το βουνό και τη φύση έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια Όρη, όταν χιονοστιβάδα τους καταπλάκωσε σε δύσβατο σημείο της Φωκίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE