ΠΑΦΟΣ: Μαθητές κινδυνεύουν να χάσουν τις Παγκύπριες

ΠΑΦΟΣ: Μαθητές κινδυνεύουν να χάσουν τις Παγκύπριες

Να διασφαλιστεί η μεταφορά των τελειόφοιτων μαθητών προς και από τα εξεταστικά κέντρα, ζητά η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, μετά την εξαγγελία επ’ αόριστο απεργία των οδηγών αστικών λεωφορείων της Πάφου.

Σε ανακοίνωση της την Τετάρτη (9/5) η Συνομοσπονδία καλει το Υπουργείο Παδιάς και το Υπουργείο Μεταφορών να διασφαλίσουν τη μεταφορά των μαθητών από και προς τα εξεταστικά κέντρα της Πάφου, αφού οι Παγκύπριες εξετάσεις ξεκινούν σε πέντε μέρες.

Τονίζεται ότι οι τελειόφοιτοι, αν δεν προσέλθουν στις Παγκύπριες εξετάσεις χάνουν το δικαίωμα πρόσβασης στα πανεπιστήμια, αφού η δεύτερη σειρά εξετάσεων είναι μόνο για απόλυση.

Πάντως, οι οργανωμένοι γονείς αναφέρουν ότι παρόλο που για δεύτερη φορά προειδοποιούν για το ενδεχόμενο προβλημάτων στη μεταφορά μαθητών στα εξεταστικά κέντρα, δεν έγιναν οποιαδήποτε διαβήματα προς διασφάλιση του συμφέροντος των μαθητών.

Τέλος, η ανακοίνωση αναφέρει ότι, Η Πολιτεία οφείλει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προς αποφυγή των όποιων προβλημάτων που θα στιγματίσουν το μέλλον αρκετών μαθητών κάτι το οποίο η Παγκύπρια Συνομοσπονδία δεν θα επιτρέψει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες. Τριμερής συνάντηση: Ο Τραμπ δήλωσε πως οι συζητήσεις θα περιελάμβαναν τόσο τις εγγυήσεις ασφαλείας όσο και πιθανές εδαφικές παραχωρήσεις. Πρόσθεσε ότι αναμένει να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τον Πούτιν και τον Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι είναι θέμα πότε, όχι αν».

BEST OF TOTHEMAONLINE