ΠΑΦΟΣ – ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Πήρε δημοσιογράφο και ενημέρωσε για βόμβα

ΠΑΦΟΣ – ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Πήρε δημοσιογράφο και ενημέρωσε για βόμβα

Τηλεφώνημα από δημοσιογράφο για πληροφορία ύπαρξης βόμβας, δέχθηκε γύρω στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης (09/05) ο Αξιωματικός Υπηρεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.

Όπως πληροφορηθήκαμε, πολίτης πηρέ τηλέφωνο δημοσιογράφο ιστοσελίδας και τον ενημέρωσε πως στο δικαστήριο Πάφου θα εκραγεί βόμβα.

Αμέσως, ο εν λόγω δημοσιογράφος ενημέρωσε τον Αξιωματικό Υπηρεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου όπου και σήμανε συναγερμός.

Μέλη της Αστυνομίας με τη συνοδεία εκπαιδευμένων σκυλιών απέκλεισαν την σκηνή, ενώ όπως μας αναφέρθηκε δεν εκκενώθηκε το δικαστήριο.

Μετά από έρευνα δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε και το τηλεφώνημα θεωρήθηκε ως φάρσα.

Πάντως όπως μας επισημάνθηκε κατά την σημερινή ημέρα (09/05) δεν υπάρχει κάποια κρίσιμη δικάσιμος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης σε Φιντάν: «Μονομερείς ενέργειες δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Γεραπετρίτης σε Φιντάν: «Μονομερείς ενέργειες δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζήτησαν οι Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, την Τετάρτη, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της SEECP, στη Σόφια.

BEST OF TOTHEMAONLINE