ΚΥΠΡΟΣ: Αστυνομικός φέρεται να έκλεβε από νεκρούς

ΚΥΠΡΟΣ: Αστυνομικός φέρεται να έκλεβε από νεκρούς

Καταγγελία που για κλοπή από νεκρούς που μετέφερε αστυνομικός σε νοσοκομείο, έχει η Αστυνομία, με το μέλος του Σώματος να βρίσκεται ήδη σε διαθεσιμότητα.

Όπως είπε στην τηλεοπτική εκπομπή του ‘TV ONE’, ‘Ενημέρωση τώρα’, την Τετάρτη (9/5), ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους καταγγελία για αστυνομικό, ο οποίος φέρεται να έκλεβε περιουσία από νεκρούς που μετέφερε σε νοσοκομείο.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι ο αστυνομικός βρίσκεται ήδη σε διαθεσιμότητα, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη διοικητική και ποινική έρευνα, ενώ τόνισε ότι πρόκειται μόνο για μια καταγγελία.

Η συγκεκριμένη καταγγελία αφορά κλοπή περιουσίας από νεκρό.

Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE