Η Ολυμπίου σε πλατό εκπομπής οκτώ μήνες μετά την γέννηση του γιου της - VIDEO

Η Ολυμπίου σε πλατό εκπομπής οκτώ μήνες μετά την γέννηση του γιου της - VIDEO

Οκτώ μήνες μετά την γέννηση του γιου της η Ολυμπίου πήρε το μικρόφωνο ξανά...

Η Δέσποινα Ολυμπίου και η Ευρυδίκη την Τρίτη το βράδυ δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν τον α' ημιτελικό της Eurovision και τις εμφανίσεις  της Φουρέιρα και της Γιάννας Τερζή, λόγω του ότι βρίσκονταν στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ, "Στην Υγειά μας". 

Η Δέσποινα Ολυμπίου έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την γέννηση του γιου της και όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα που ακολουθούν είναι λαμπερή και άκρως εντυπωσιακή. 

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία η Κύπρια τραγουδίστρια είναι λες και δεν έχει γεννήσει.

Δείτε το σχετικό instastory:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE