Η Ολυμπίου σε πλατό εκπομπής οκτώ μήνες μετά την γέννηση του γιου της - VIDEO

Η Ολυμπίου σε πλατό εκπομπής οκτώ μήνες μετά την γέννηση του γιου της - VIDEO

Οκτώ μήνες μετά την γέννηση του γιου της η Ολυμπίου πήρε το μικρόφωνο ξανά...

Η Δέσποινα Ολυμπίου και η Ευρυδίκη την Τρίτη το βράδυ δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν τον α' ημιτελικό της Eurovision και τις εμφανίσεις  της Φουρέιρα και της Γιάννας Τερζή, λόγω του ότι βρίσκονταν στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ, "Στην Υγειά μας". 

Η Δέσποινα Ολυμπίου έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την γέννηση του γιου της και όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα που ακολουθούν είναι λαμπερή και άκρως εντυπωσιακή. 

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία η Κύπρια τραγουδίστρια είναι λες και δεν έχει γεννήσει.

Δείτε το σχετικό instastory:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE