Η Φουρέιρα θα το 'σηκώσει' στην Λισαβόνα! Το λένε τα προγνωστικά των εταιρειών στοιχημάτων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Φουρέιρα θα το 'σηκώσει' στην Λισαβόνα! Το λένε τα προγνωστικά των εταιρειών στοιχημάτων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σαν ανέκδοτο λέγαμε ότι η Ελένη Φουρέιρα θα βγει νικήτρια στην Λισαβόνα και οτι η Eurovision 2019 θα διεξαγόταν στην πλατεία Ελευθερίας, η οποία παρεπιπτόντως είναι ατέλειωτη ακόμα, αλλά σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων που συνήθως δεν κάνουν λάθος κάποιοι θα πρέπει να βιαστούν. 

Μετά τον ημιτελικό η Ελένη Φουρέιρα εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των εταιρειών στοιχημάτων, δείχνοντας ότι μετά την εμφάνισή της στον ημιτελικό της Τρίτης, 8/5, συνεχίζει να ανεβαίνει. 

Το δε Ισραήλ από την δεύτερη θέση κατέβηκε στην 4η, ουσιαστικά αφήνοντας την κυπριακή συμμετοχή να αλωνίζει στην κορυφή.

Ακολουθεί ο σχετικός πίνακας των εταιρειών στοιχημάτων:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE