«Ροζ σκάνδαλο» με βοηθό προπονητή

«Ροζ σκάνδαλο» με βοηθό προπονητή

Σκάνδαλο στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, καθώς ένας εκ των συνεργατών του Τομ Θιμποντό παραιτήθηκε, λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης.

Aναστάτωση έχει προκαλέσει στο εσωτερικό των Μινεσότα Τίμπεργουλβς μια κίνηση του βοηθού του Τομ Θίμποντο, Ρικ Μπράνσον. Όπως έγινε γνωστό από Μέσα των ΗΠΑ, ο έμπειρος βοηθός προπονητή των «λύκων» παρενόχλησε σεξουαλικά αρκετές γυναίκες, μία εξ αυτών μάλιστα ήταν και δημοσιογράφος.

Το θέμα πήρε διαστάσεις, με τον έμπειρο προπονητή να υποβάλλει την παραίτησή του από τη θέση του βοηθού προπονητή των «λύκων». Μάλιστα, ο Μπράνσον είχε και στο παρελθόν προβλήματα με τον Νόμο, καθώς το 2014 συνελήφθη, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα πρόσωπα της τραγωδίας στα Βαρδούσια: Τους καταπλάκωσε χιονοστιβάδα και βρέθηκαν σχεδόν αγκαλιασμένοι, θρήνος στην Ελλάδα

Τα πρόσωπα της τραγωδίας στα Βαρδούσια: Τους καταπλάκωσε χιονοστιβάδα και βρέθηκαν σχεδόν αγκαλιασμένοι, θρήνος στην Ελλάδα

Σε μία από τις πιο συγκλονιστικές ορειβατικές τραγωδίες των τελευταίων ετών, τέσσερις άνθρωποι που μοιράζονταν την αγάπη για το βουνό και τη φύση έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια Όρη, όταν χιονοστιβάδα τους καταπλάκωσε σε δύσβατο σημείο της Φωκίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE