Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ είναι καθ' οδόν για τη Βόρεια Κορέα

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ είναι καθ' οδόν για τη Βόρεια Κορέα

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο είναι καθ` οδόν για τη Βόρεια Κορέα, ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης 8/5 ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.


Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος επανέλαβε ότι έχει καθοριστεί η ημερομηνία και η τοποθεσία της συνάντησής του με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και πρόσθεσε ότι ελπίζει ότι θα υπάρξει μια συμφωνία με την Πιονγκγιάνγκ.

Ο Πομπέο αναμένεται ότι θα βρίσκεται στη Βόρεια Κορέα μέσα στην επόμενη μία ώρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE