Στο τραπέζι το μέλλον της Επ. Σιτηρών και των εργαζομένων της - Έλλειμμα €16 εκατ. στο ταμείο συντάξεων

Στο τραπέζι το μέλλον της Επ. Σιτηρών και των εργαζομένων της  - Έλλειμμα €16 εκατ. στο ταμείο συντάξεων

Να συζητηθεί ως πακέτο το μέλλον της Επ. Σιτηρών, λέει η Επιτροπή Γεωργίας.

Η κοινοβουλευτική επιτροπή Γεωργίας έδωσε σήμερα Τρίτη (08/05) στο Υπουργείο Οικονομικών περιθώριο ενός μηνός προκειμένου να φέρει όλα τα απαιτούμενα νομοσχέδια έτσι ώστε να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον της Επιτροπής Σιτηρών.
 
Στην σημερινή συνεδρία της επιτροπής, συζητήθηκαν οι κανονισμοί για το σχέδιο εθελούσιας εξόδου των εργαζομένων της Επιτροπής Σιτηρών, με τους βουλευτές να ζητούν την κατάθεση και των άλλων δύο νομοσχεδίων, που αφορούν στο μέλλον της Επιτροπής αλλά και στη μετακίνηση των εργαζομένων που δεν θα επιλέξουν το σχέδιο εθελούσιας, έτσι ώστε να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE