«Γιατί εν τους ανεβάσατε εσείς, ρε Κωστή» - Μπηχτές Κουλία σε βουλευτή ΔΗΣΥ για έγκλημα - VIDEO

«Γιατί εν τους ανεβάσατε εσείς, ρε Κωστή» - Μπηχτές Κουλία σε βουλευτή ΔΗΣΥ για έγκλημα - VIDEO

Στην οικονομική κρίση απέδωσε τις ελλείψεις στελεχών και εξοπλισμού στο αστυνομικό σώμα ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Κώστας Κωνσταντίνου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ και απαντώντας σε κατηγορίες του βουλευτή του ΑΚΕΛ, Άριστου Δαμιανού, για την αποθράσυνση του εγκλήματος κατά την περίοδο της διακυβέρνησης Αναστασιάδη, ο βουλευτής Πάφου εξεμάνη.

Κατηγόρησε την προηγούμενη διακυβέρνηση για τους μειωμένους προϋπολογισμούς για να δεχτεί ανταπάντηση από τον βουλευτή του ΔΗΚΟ, Ζαχαρία Κουλία.

«Γιατί εν τον ανεβάσετε εσείς ρε Κωστή», τον ρώτησε με τον γνωστό του τρόπο.

Τότε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ θυμήθηκε προηγούμενα έτη και η συζήτηση ξέφυγε προς στιγμής: «Επί διακυβέρνησης Κληρίδη μεσουρανούσαν», τόνισε και δέχτηκε νέα απάντηση από τον κύριο Κουλία.

«Εν οι S-300 που εμεσουρανούσαν» του είπε ο βουλευτής Αμμοχώστου, «μεν μου λαλείς πουτούτα εμένα».

https://www.youtube.com/watch?v=TzznCqO5Wns&feature=youtu.be

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Σε μια ιστορική καμπή για το ενεργειακό πρόγραμμα της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο Υπουργός Ενέργειας, Μιχάλης Δαμιανός, φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ξεκαθαρίζοντας πως η χώρα περνά πλέον οριστικά από το στάδιο των ερευνών σε αυτό της παραγωγής.