ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Σύλληψη Ελληνοκυπρίων από την ψευδοαστυνομία- VIDEO

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Σύλληψη Ελληνοκυπρίων από την ψευδοαστυνομία- VIDEO

Πρόκληση από τις κατοχικές αρχές, που το πρωί της Τρίτης (8/5), η ψευδοαστυνομία συνέλαβε παράνομα εννέα άτομα στην Αμμόχωστο.

Όπως μεταδόθηκε από το ΡΙΚ αλλά και το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι κατοχικές αρχές συνέλαβαν οκτώ ελληνοκύπριους και μια Αγγλίδα που βρίσκονταν στην παραλία «Γλώσσα» στην Αμμόχωστο, με την πρόφαση ότι βρίσκονταν σε στρατιωτική περιοχή.

Αφού μετέφεραν για 15 λεπτά περίπου τα εννέα άτομα σε όχημα που έμοιαζε με κλούβα, κατάσχεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και φωτογραφικές μηχανές και στη συνέχεια τους άφησαν ελεύθερους.

Να σημειώσουμε ότι τα εννέα πρόσωπα βρίσκονταν στη περιοχή μαζί με άλλα άτομα που αναμένουν την άφιξη Ευρωβουλευτών στην παραλία «Γλώσσα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 https://www.youtube.com/watch?v=om-o0EeaIVQ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE