Σχέδιο επιχορήγησης διακοπών χαμηλοσυνταξιούχων σε ορεινά θέρετρα και στον Πύργο Τηλλυρίας

Σχέδιο επιχορήγησης διακοπών χαμηλοσυνταξιούχων σε ορεινά θέρετρα και στον Πύργο Τηλλυρίας

Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοινώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η υλοποίηση του Σχεδίου με τίτλο «Σχέδιο επιχορήγησης διακοπών χαμηλοσυνταξιούχων σε ξενοδοχεία των ορεινών θερέτρων και Πύργου Τηλλυρίας» για την περίοδο από 1.11.2017 μέχρι 30.4.2018, το οποίο αξιοποιήθηκε από 800 περίπου πρόσωπα.

Βάσει του Σχεδίου του Υπουργείου, επιχορηγήθηκε πλήρως η διαμονή και διατροφή δικαιούχων του Σχεδίου ενίσχυσης των συνταξιούχων με χαμηλά εισοδήματα ή χαμηλοσυνταξιούχων που είναι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και των εξαρτώμενών τους σε ξενοδοχεία των ορεινών θερέτρων και του Πύργου Τυλληρίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE