ΚΥΠΡΟΣ: Η εγκληματικότητα φέρνει αλλαγές στην εργοδότηση- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Η εγκληματικότητα φέρνει αλλαγές στην εργοδότηση- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σημείο των καιρών που ζούμε, η επιλογή πλέον ατόμων για εργοδότηση ατόμων με κριτήριο την αξιοπιστία, αντί την ποιότητα της δουλείας τους ή έστω το κόστος.

Με τα όσα γίνεται μάρτυρας το τελευταίο χρονικό διάστημα η κυπριακή κοινωνία, όπως φαίνεται το αίσθημα ασφάλειας έχει πληγεί, ενώ απλές αγγελίες για άτομο που θα αναλάβει την καθαριότητα σπιτιού να θέτουν ως κριτήριο την αξιοπιστία.

Τρανό παράδειγμα η αγγελία, την Τρίτη (8/5) στην ομάδα του Facebook «ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ», όπου συμπολίτης μας ζητά να του συστήσουν αξιόπιστη καθαρίστρια για οικία στην Λεμεσό.

Η έξαρση της εγκληματικότητας το τελευταίο διάστημα στην Κύπρο, φαίνεται να έκανε τον κόσμο να σκέφτεται καλά σε ποιόν επιτρέπει να μπει στο σπίτι του, ακόμη και αν πρόκριτε για απλές οικιακές εργασίες.

Δείτε την σχετική αγγελία:

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Με εμφανώς φορτισμένο τόνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε απόψε το βράδυ τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό, με αφορμή την τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE