'Σκόνη' έκανε την Ισραηλίτισσα η Φουρέιρα - Οι εταιρείες στοιχημάτων την δείχνουν πρώτη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

'Σκόνη' έκανε την Ισραηλίτισσα η Φουρέιρα -  Οι εταιρείες στοιχημάτων την δείχνουν πρώτη  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κι ενώ την Δευτέρα, 7/5, μετά το jury η Φουρέιρα βρισκόταν στην δεύτερη θέση, την Τρίτη ανέβηκε στην πρώτη.

Οι εταιρίες στοιχημάτων δείχνουν την Ελένη Φουρέιρα και το «Fuego» στην κορυφή, με το φαβορί του Ισραήλ να έχει κατέβει στην δεύτερη θέση.

Είναι χαρακτηριστικό πως πριν από ένα μήνα το τραγούδι που εκπροσωπεί την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού, που λαμβάνει χώρα στην Πορτογαλία, βρισκόταν πέριξ της 25ης θέσης, ενώ την Τετάρτη 2/5, μετά την πρώτη πρόβα«σκαρφάλωσε» στην 7η.

Σχετικό άρθρο:Η Φουρέιρα ξεπέρασε το Ισραήλ και κατέκτησε την κορυφή στο χθεσινό show της Eurovision! ΦΩΤΟΣ

Οι εντυπώσεις που έχει αφήσει η Ελένη Φουρέιρα και το Fuego της είναι εξαιρετικές, αφού μετά και την δεύτερη πρόβα η Κύπρος αναρριχήθηκε στην 4η θέση. 

Κι ενώ την Δευτέρα, 7/5, μετά το jury η Φουρέιρα βρισκόταν στην δεύτερη θέση, την Τρίτη, 8/5, ανέβηκε στην πρώτη.

Ακολουθεί ο σχετικός πίνακας των εταιρειών στοιχημάτων:

Διαβάστε επίσης: EUROVISION: Εντυπωσιακή άνοδος της Κύπρου στα προγνωστικά! Δείτε τον πίνακα

Δείτε τι γράψαμε στις 12 Μαρτίου: ΕUROVISION: Το μεγάλο φαβορί και η θέση της Κύπρου-ΠΙΝΑΚΑΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE