ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρέδωσαν στις φλόγες όχημα που έκλεψαν προηγουμένως

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρέδωσαν στις φλόγες όχημα που έκλεψαν προηγουμένως

Αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρείας, καταστράφηκε ολοσχερώς μετά από πυρκαγιά.

Γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (8/5) εντοπίστηκε σε ανοιχτό χώρο στην Παρεκκλησιά, όχημα να φλέγεται.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική για κατάσβεση της φωτιάς, αλλά και η Αστυνομία, η οποία απέκλεισε την σκηνή και διεξάγει έρευνες.

Όπως διαπιστώθηκε, το όχημα που παραδόθηκε στις φλόγες, ανήκει σε εταιρεία και κλάπηκε στις 26 Απριλίου 2018 από τα γραφεία της εταιρείας στην Λεμεσό.

Να σημειωθεί ότι το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE