Τις εξελίξεις στο Κυπριακό συζήτησαν Αναστασιάδης - Κοτζιάς

Τις εξελίξεις στο Κυπριακό συζήτησαν Αναστασιάδης - Κοτζιάς

Στη συνάντηση παρέστη και ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης. Μετά τη συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις.

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το φως των θέσεων που εκφράζονται από την τουρκοκυπριακή και την τουρκική πλευρά, και ενόψει του αναμενόμενου διορισμού απεσταλμένου εκ μέρους του ΓΓ του ΟΗΕ, απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε αργά το απόγευμα της Δευτέρας 7/5 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Κοτζιά, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ενωρίτερα οι κύριοι Χριστοδουλίδης και Κοτζιάς παρακάθισαν σε διευρυμένες συνομιλίες στο Υπουργείο Εξωτερικών, που κάλυψαν το Κυπριακό, την κατάσταση στην Τουρκία, τα ευρωτουρκικά, περιφερειακά και διεθνή ζητήματα καθώς και τις κοινές δράσεις Λευκωσίας – Αθηνών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE