Τμήμα Φορολογίας: Θα δίνει παρατάσεις ο Έφορος σύμφωνα με το φόρτο εργασίας

Τμήμα Φορολογίας: Θα δίνει παρατάσεις ο Έφορος σύμφωνα με το φόρτο εργασίας

Στην Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση νόμου του Αβέρωφ Νεοφύτου με την οποία δίδεται εξουσία στον Έφορο Φορολογίας να καθορίζει την ημερομηνία υποβολής της φορολογικής δήλωσης και καταβολής της αυτοφορολογίας.

Όπως αναφέρθηκε στην Επιτροπή Οικονομικών η οποία συζήτησε σήμερα την σχετική πρόταση νόμου από την εκπρόσωπο του Τμήματος Φορολογίας Κλέλια Παπαδοπούλου, αυτή η εξουσία θα δίδει ευελιξία στον Έφορο ανάλογα με την ροή εργασίας του Τμήματος να δίδει παράταση στην προθεσμία υποβολής της δήλωσης (μισθωτού, αυτοεργοδοτούμενου και εταιρειών) και κατέστη αναγκαίο λόγω της υποχρεωτικής από φέτος ηλεκτρονικής υποβολής της φορολογικής δήλωσης για τους αυτοεργοδοτούμενους και τους μισθωτούς.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.