Πάνοπλοι αστυνομικοί στους δρόμους της Λεμεσού – Ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή

Πάνοπλοι αστυνομικοί στους δρόμους της Λεμεσού – Ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή

Έντονη κινητικότητα μελών της Αστυνομικής Δύναμης παρατηρείται στην περιοχή Ύψωνα στη Λεμεσό μετά από πληροφορία για εντοπισμό ενός εκ των καταζητούμενων των πυροβολισμών εναντίον αστυνομικών το βράδυ του Σαββάτου (05/05).

Σε πεζές περιπολίες στην περιοχή Ύψωνα προχωρούν μέλη της Αστυνομίας ψάχνοντας σπιθαμή προς σπιθαμή όλα τα σημεία που μπορεί να κρύφτηκε ο ύποπτος που αναζητεί η Αστυνομία.

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, στην περιοχή παρατηρείται έντονη κινητικότητα, αφού και ελικόπτερο της Αστυνομίας υπερίπταται σε πολύ χαμηλό ύψος.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στην ιστοσελίδα μας πως πάνοπλοι αστυνομικοί θεάθηκαν πεζοί σε συγκεκριμένο σημείο της περιοχής Ύψωνα προσπαθώντας να εντοπίσουν τον ύποπτο.

Όπως μας λέχθηκε στην περιοχή επικρατεί μεγάλη αναστάτωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE