Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.
.jpg)
«Αυτή η εισφορά στο πρόγραμμα της ΔΕΑ για την εκταφή, ταυτοποίηση και επιστροφή των λειψάνων των αγνοουμένων στην Κύπρο θα συμβάλει στον στόχο της Επιτροπής για ταυτοποίηση και επιστροφή όσων λειψάνων αγνοουμένων είναι δυνατό, ώστε να τεθεί ένα τέρμα στον πόνο που έχει επηρεάσει τόσες οικογένειες για τόσα χρόνια», σημειώνει η ΔΕΑ.
Προσθέτει ότι «μέχρι στιγμής, έχουν ταυτοποιηθεί και επιστραφεί στις οικογένειες για αξιοπρεπή ταφή τα λείψανα 870 αγνοουμένων».
Η ΔΕΑ εξαρτάται από την υποστήριξη από δωρητές για να ελαφρύνει τον πόνο των επηρεαζόμενων οικογενειών, καταλήγει η ανακοίνωση.
KYΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




