ΦΩΤΙΑ-ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Μόλις που γλύτωσε γυναίκα με το 10χρονο παιδί της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΙΑ-ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Μόλις που γλύτωσε γυναίκα με το 10χρονο παιδί της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παραλίγο να μην ήταν μόνο υλικές οι ζημιές της πυρκαγιάς που κατέστρεψε ολοσχερώς καφετέρια στην Κοκκινοτριμιθιά τα ξημερώματα της Δευτέρας (7/5).

Και τούτο γιατί όπως πληροφορείται το ThemaOnline, γυναίκα που έμενε ακριβώς πάνω από την καφετέρια, κατάφερε να βγει από το διαμέρισμα πριν επεκταθεί η πυρκαγιά.

Μάλιστα, διέμενε εκεί με το 10χρονο παιδί της, μαζί με το οποίο βγήκε στον δρόμο στις 4:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας (7/5).

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το ένα από τα οχήματα που κάηκαν ανήκει στη γυναίκα και το άλλο στο μαγαζί που καταστράφηκε ολοσχερώς.

Πυροσβεστική και Αστυνομία συνεχίζουν τις έρευνες.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές και σε κατάστημα που βρίσκεται δίπλα από την καφετέρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE