ΠΑΦΟΣ: Πυρκαγιές σε τρία μέτωπα

ΠΑΦΟΣ: Πυρκαγιές σε τρία μέτωπα

Σε κινητοποίηση τέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία για την κατάσβεση πυρκαγιών σε Καλλέπεια, Θαλασσινές Σπηλιές και Κολώνη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική υπηρεσία φωτιά ξέσπασε στις 16:20 της Κύριακής (6/5) στην Καλλέπεια η οποία κατέκαψε τρία δεκάρια ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Φωτιά ωστόσο ξέσπασε στην περιοχή των Θαλασσινών σπηλιών στις 12:00 περίπου το μεσημέρι. Η φωτιά κατέκαψε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση έκτασης μισού δεκαρίου. 

Επίσης στις 18:06 η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε μήνυμα για φωτιά σε σκύβαλα στην Κολώνη.

Χάρη στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής απετράπη η επέκταση της. 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ύποπτες ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών – Σε επιφυλακή οι Αρχές, συλλήψεις και εντατικοί έλεγχοι στο Τρόοδος

Ύποπτες ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών – Σε επιφυλακή οι Αρχές, συλλήψεις και εντατικοί έλεγχοι στο Τρόοδος

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας μετά από πληροφορίες για ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης νέων πυρκαγιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE