ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: «Την Τρίτη θα πάω στη Λευκωσία...»

ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: «Την Τρίτη θα πάω στη Λευκωσία...»

Στην τριμερή συνάντηση Κύπρου, Ελλάδας, Ισραήλ την ερχόμενη Τρίτη (8/5) στη Λευκωσία, αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζιαμιν Νετανιάχου, κατά την έναρξη του υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ την Κυριακή (6/5) το πρωί.

«Την Τρίτη θα πάω στη Λευκωσία για την τέταρτη συνάντηση με τους ηγέτες της Κύπρου και της Ελλάδας και θα συζητήσω μαζί τους μια σειρά θεμάτων, πρωτίστως δε τη σκοπιμότητα της δημιουργίας ενός κοινού αγωγού φυσικού αερίου Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδας προς την Ιταλία.

Η εξαγωγή ισραηλινού αερίου στη Δυτική Ευρώπη θα μπορούσε να συμβάλει σημαντικά στην ισραηλινή οικονομία», ανέφερε ο κ. Νετανιάχου όπως γράφει η ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού του Ισραήλ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE