ΠΑΚΙΣΤΑΝ: Απόπειρα δολοφονίας κατά του υπουργού Εσωτερικών

ΠΑΚΙΣΤΑΝ: Απόπειρα δολοφονίας κατά του υπουργού Εσωτερικών

Ο υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν Αχσάν Ικμπάλ τραυματίστηκε την Κυριακή (6/5) σε επίθεση ενόπλων κατά της ζωής του στην επαρχία Πουντζάμπ στα κεντρικά της χώρας, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.

Το περιστατικό αναμένεται να αυξήσει τις πολιτικές εντάσεις ενόψει των γενικών εκλογών που είναι προγραμματισμένες για το τέλος Ιουλίου.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών Ταλάλ Τσόντρι δήλωσε ότι ο Ίκμπαλ τραυματίστηκε από σφαίρα στον ώμο στη συνοικία Ναροουάλ της Πουντζάμπ. Ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Μάικ Αχμεντ Καν, είπε ότι ο υπουργός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και ότι ο δράστης συνελήφθη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE