Ξεκάθαρες τοποθετήσεις από Λέβι για το μέλλον του

Ξεκάθαρες τοποθετήσεις από Λέβι για το μέλλον του

Μπορεί η Ανόρθωση να αγωνίζεται σε λιγότερο από μια ώρα με την Ομόνοια ωστόσο στο Ισραήλ, ασχόλουνται με τον Λέβι.

Δημοσίευμα από την γειτονική χώρα (δείτε εδώ) φιλοξενεί δηλώσεις του Ρόνι Λέβι, με τις οποίες κάνει αναφορά και στο μέλλον του στην Ανόρθωση αλλά και για το γεγονός ότι δουλεύει σε μια ομάδα που ήταν η πρώτη που μπήκε σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο κόουτς της «Κυρίας» αναφέρθηκε στο θέμα της Εθνικής Ισραήλ ξεκαθαρίζοντας ότι: «Οποιοσδήποτε μεγάλωσε στο ποδόσφαιρο του Ισραήλ, είτε σαν ποδοσφαιριστής, είτε σαν προπονητής, είτε σαν διεθνής ποδοσφαιριστής, πάντα έχει το όνειρο και τη φιλοδοξία να περάσει από την Εθνική ομάδα».

 «Ανεξάρτητα από την ομάδα του Ισραήλ, νομίζω ότι δεν είμαι πλέον παιδί ως προπονητής, είμαι κοντά στα 16 χρόνια ως προπονητής, έχω εργαστεί σε κορυφαίες ομάδες για τα περισσότερα από αυτά τα χρόνια»

Στο ενδεχόμενο να κοουτσάρει κάποια ομάδα της πατρίδας του: «Δεν κοιτώ προς άλλες ομάδες τώρα που είμαι στην Κύπρο και δεν βλέπω τα πάντα που αναφέρονται στα μήντια του Ισραήλ.»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.