ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη 32χρονος για εμπρησμό καφετέριας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη 32χρονος για εμπρησμό καφετέριας

Στη σύλληψη 32χρονου, προχώρησε το πρωί της Κυριακής (6/5) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού καφετέριας, που διαπράχθηκε στις 18 Απριλίου 2018, στη Λευκωσία.

Εναντίον του 32χρονου προέκυψε μαρτυρία, κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης, στη βάση της οποίας εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 18ης Απριλίου 2018, ξέσπασε φωτιά στον εξωτερικό χώρο καφετέριας – ζαχαροπλαστείου, στη Λευκωσία. Λόγω της έγκαιρης επέμβασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που κατέσβησε τη φωτιά, απετράπη η επέκτασή της στο εσωτερικό του καταστήματος.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE