ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη 32χρονος για εμπρησμό καφετέριας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη 32χρονος για εμπρησμό καφετέριας

Στη σύλληψη 32χρονου, προχώρησε το πρωί της Κυριακής (6/5) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού καφετέριας, που διαπράχθηκε στις 18 Απριλίου 2018, στη Λευκωσία.

Εναντίον του 32χρονου προέκυψε μαρτυρία, κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης, στη βάση της οποίας εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 18ης Απριλίου 2018, ξέσπασε φωτιά στον εξωτερικό χώρο καφετέριας – ζαχαροπλαστείου, στη Λευκωσία. Λόγω της έγκαιρης επέμβασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που κατέσβησε τη φωτιά, απετράπη η επέκτασή της στο εσωτερικό του καταστήματος.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.