ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Η «γλώσσα του σώματος» προδίδει το άγχος του 23χρονου- Απαντούσε λακωνικά

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Η «γλώσσα του σώματος» προδίδει το άγχος του 23χρονου- Απαντούσε λακωνικά

Ο 23χρονος ύποπτος για το διπλό φονικό του Στροβόλου Ελευθέριος Σολωμού παρουσιάστηκε στο δικαστήριο την Κυριακή 6/5 χωρίς δικηγόρο και εμφανώς αγχωμένος.

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Για άλλες 8 μέρες στο κελί ο αδελφός και η σύντροφος του Τζιωνή

Επιμέλεια: Ιάκωβος Ιακώβου

Όταν του ζητήθηκε ο λόγος για το κατά πόσο φέρει ένσταση στο αίτημα για συνέχιση της προσωποκράτησης αρκέστηκε μόνο να πει ότι «δεν φέρω ένσταση».

Αφού έγινε μια αναφορά στην υπόθεση από τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας και επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας, κ. Κουμέττο Κουμέττου ο ύποπτος δεν προέβαλε κάποια αντίδραση επι των γεγονότων και στεκόταν ανέκφραστος μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Όπως δήλωσε για τον Σολωμού ο κ. Κουμέττου όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς έφερε εκδορές στο αριστερό χέρι. Επίσης κατά την θεληματική του κατάθεση προέβαλε ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται. Όπως πιστεύεται ο 23χρονος είναι το πρόσωπο το οποίο με τηλεφώνημα του ο αδελφός του (Λοίζος Τζιωνής) θα ειδοποιούσε για να παραλάβει τη λέια της ληστείας.

Οι ύποπτοι για το φονικό του Στροβόλου είναι ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής, η 21χρονη συμβία του Σάρα Σιάμς, ο 23χρονος Ελευθέριος Σολωμού καθώς και 22χρονος φίλος του Τζιωνή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE