Live εικόνα: Ο Κρατικός Προϋπολογισμός στην Ολομέλεια της Βουλής – Μέρα 2η
Συνεχίζεται η συζήτησης του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2026 στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Μετά το ισόπαλο 2-2 με τον Ακρίτα Χλώρακας στην κανονική διάρκεια του αγώνα και στην παράταση, οι πρωταθλητές Γ’ Κατηγορίας νίκησαν στη διαδικασία των πέναλτι με 4-2.
Για να κατακτήσει το τρόπαιο ο Ονήσιλλος Σωτήρας έδωσε έξι συνολικά αγώνες με απολογισμό 4 νίκες, 1 ήττα και 1 ισοπαλία (που έγινε νίκη στα πέναλτι) και συνολικό συντελεστή τερμάτων 15-8.
Τα τέρματα πέτυχαν οι Αναστάσιος Ευσταθίου (5), Ανδρέας Παπαθανασίου (3), Ανδρέας Αλκιβιάδης (2), Μαρτίνος Σολωμού, Αντώνης Κατσιάρης, Τζουζέπε Παρέντε, Αντώνης Μούσιης, Παναγιώτης Μαυρουδή.
Εννέα τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων του Ονήσιλλου και έξι τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων του. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι επτά τέρματα σημειώθηκαν από κτυπήματα πέναλτι.
Τα αποτελέσματα στην πορεία για την κατάκτηση του τίτλου:
Ονήσιλλος Σωτήρας – ΕΝΑΔ…2-0
Ονήσιλλος Σωτήρας – Ομόνοια Ψευδά…2-0
Φοίνικας – Ονήσιλλος Σωτήρας…2-4
Εθνικός Λατσιών – Ονήσιλλος Σωτήρας…2-4
Ονήσιλλος Σωτήρας – Εθνικός Λατσιών…1-2
Ακρίτας Χλώρακας – Ονήσιλλος Σωτήρας…2-2 (2-4 πέναλτι)
Πηγή: www.cfa.com.cy
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




