Λωρίδα της Γάζας: Νεκροί πέντε Παλαιστίνιοι μετά από έκρηξη

Λωρίδα της Γάζας: Νεκροί πέντε Παλαιστίνιοι μετά από έκρηξη

έντε άνθρωποι σκοτώθηκαν το Σάββατο 5/5 στη Λωρίδα της Γάζας σε μια έκρηξη, τα αίτια της οποίας δεν έχουν προς το παρόν διευκρινιστεί, έγινε γνωστό από το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με το υπουργείο, πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν στην έκρηξη, η οποία, σύμφωνα με κατοίκους, φαίνεται να οφείλεται σε ατύχημα, στην περιοχή Αζ- Ζαουαϊντα, στο κέντρο του παλαιστινιακού θύλακα.

Η έκρηξη σημειώθηκε έπειτα από διαδηλώσεις εβδομάδων και αιματηρές συγκρούσεις στα σύνορα Γάζας- Ισραήλ, ωστόσο δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για ισραηλινή επιδρομή.

Μια εκπρόσωπος τύπου των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων διαβεβαίωσε ότι δεν έχει γνώση του περιστατικού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE