ΛΕΜΕΣΟΣ – ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: Άφησαν το αυτοκίνητο οι δράστες -Σταμάτησαν οδηγό-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: Άφησαν το αυτοκίνητο οι δράστες -Σταμάτησαν οδηγό-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο ενοικιάσεως που οδηγούσαν οι δράστες της φονικής επίθεσης κατά αστυνομικών γύρω στις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου (05/05) στον Ύψωνα.

Νεότερες πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι έχουν αφήσει το όχημα και προσπαθούν να βρουν τρόπο να μεταβούν σε άλλη πόλη.

Πληροφορία που αξιολογείται από την Αστυνομία, φέρει τους εγκληματίες να επιχείρησαν να σταματήσουν οδηγούς αυτοκινήτων στην περιοχή του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και να τους ζήτησαν να τους μεταφέρουν σε συγκεκριμένο σημείο.

Όπως πρώτο το ThemaOnline μετέδωσε, η Αστυνομία πιστεύει πως ανάμεσα στους δράστες είναι οι Σαρίδης και Καλογερίδης που καταζητούνται για τις ληστείες σε τραπεζικά υποκαταστήματα της Λεμεσού, ενώ φέρονται να έχουν εγκληματική δράση και στην Ελλάδα.

Πάντως, οι δράστες φέρονται να είναι τρεις και όχι δυο όπως αρχικά πιστευόταν. Ο ένας εκ των τριών τραυματίστηκε από πυροβολισμό ενός εκ των δυο αστυνομικών που δέχθηκαν φονική επίθεση με καλάσνικοφ.

 

Θυμίζουμε ότι η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για ύποπτο όχημα που βρισκόταν σε χωράφι στην περιοχή Ύψωνα. Περιπολικό έσπευσε στο σημείο με τον έναν εκ των δυο αστυνομικών να κατεβαίνει και να προσεγγίζει το ύποπτο όχημα ενοικιάσεως. Οι επιβάτες του μόλις αντιλήφθηκαν τον αστυνομικό άρχισαν να πυροβολούν. Αποτέλεσμα ήταν να πληγεί και να τραυματιστεί σοβαρά ο ένας, ενώ ελαφρύ τραύμα φέρεται να προκλήθηκε από τους πυροβολισμούς και στο δεύτερο μέλος της αστυνομικής δύναμης. Ο τελευταίος ωστόσο πρόλαβε να «απαντήσει» στα πυρά, πυροβολώντας και τραυματίζοντας έναν εκ των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE