ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 26χρονο για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 26χρονο για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

26χρονος συνελήφθη για διερεύνηση υπόθεσης παιδικής πορνογραφίας.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου, διεξήγαγαν το Σάββατο 5/5 βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα σε οικία 26χρονου κάτοικου Λευκωσίας.

Η έρευνα έγινε μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, ότι χρήστης συγκεκριμένης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, απέστειλε ένα αρχείο βίντεο με παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ως τεκμήριο ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα τύχει δικανικής εξέτασης, ενώ ο 26χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE