Πανό… λατρείας στην Αρένα! Τι έκαναν οι οπαδοί του Ονήσιλου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πανό… λατρείας στην Αρένα! Τι έκαναν οι οπαδοί του Ονήσιλου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο γήπεδο »ΑΕΚ Αρένα» διεξάγεται ο τελικός της Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης ΣΤΟΚ ανάμεσα σε Ακρίτα Χλώρακας και Ονήσιλο Σωτήρας.

Στην κερκίδα που φιλοξενεί τους οπαδούς του Ονήσιλου έκανε την εμφάνισή του ένα πανό ως ένδειξη αγάπης.

Η λατρεία προς το πρόσωπο του παίκτη της ομάδας της Σωτήρας, Αντώνη Κατσιάρη μέσα σε ένα πανό.

Η φωτογραφία:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE