Στη Ligue 1 ο “Κριστιάνο Ρονάλντο” της… Ελλάδας

Στη Ligue 1 ο “Κριστιάνο Ρονάλντο” της… Ελλάδας

Στην Ελλάδα είχαμε των “Μέσι των φτωχών” που ήταν ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Λίγο αργότερα μπήκε στη ζωή μας ο δικός μας Κριστιάνο Ρονάλντο που από εχθές το βράδυ ζει ιστορικές στιγμές.

Στον… έβδομο ουρανό βρίσκεται ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος που έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό, παίζοντας στην Ξάνθη σαν… Κριστιάνο Ρονάλντο της Ελλάδας.

Ο 26χρονος winger που έχει φορέσει τη φανέλα των δύο “αιωνίων” αγωνίζεται στην γαλλική Νιμ η οποία κατάφερε έπειτα από 25 ολόκληρα χρόνια να προβιβαστεί στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Οι “κροκόδειλοι” διέλυσαν την Γκαζελέκ Αζαξιό με 4-0, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την άνοδο στην Ligue 1.

Όσον αφορά τον Βλαχοδήμο, μπήκε στην αναμέτρηση στο 75′, ενώ συνολικά μετρά φέτος 22 συμμετοχές με 4 γκολ και μία ασίστ.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE