Ανέβηκαν… στο Προεδρικό Μέγαρο οι ηγέτες της «Κυρίας» – Τι συζητήθηκε

Ανέβηκαν… στο Προεδρικό Μέγαρο οι ηγέτες της «Κυρίας» – Τι συζητήθηκε

Ο πρόεδρος της εταιρείας της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, μαζί με τον πρόεδρο του σωματείου, Λοϊζου Λοϊζου είχαν τις προηγούμενες μέρες συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Αυτό αναφέρει η Σαββατιάτικη έκδοση της καθημερινής αθλητικής εφημερίδας «Goal News».

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες φέρουν τους δύο ηγέτες της Ανόρθωσης να είχαν ως βασικό θέμα συζήτησης με τον ΠτΔ τις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου.

«Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι πρόεδροι της εταιρείας και του σωματείου της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή και Λοΐζος Λοΐζου αντιστοίχως, είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη στο Προεδρικό.  Αν και δεν έχουν διαρρεύσει πολλά για τον σκοπό της συνάντησης όπως έχουμε πληροφορηθεί, ο κύριος λόγος της επίσκεψής τους ήταν για να συζητήσουν κάποια θέματα τα όποια έχουν να κάνουν με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του συλλόγου της Αμμοχώστου, ενώ συζητήθηκαν και κάποια άλλα θέματα. Ο Παντελή έδειξε ώς σήμερα ότι είναι άνθρωπος που ξέρει να διεκδικεί και να απαιτεί πράγματα και αυτό φαίνεται ότι θέλει να πράξει προς όφελος της Ανόρθωσης» αναφέρει χαρακτηριστικά το «κομμάτι» του σημερινού ρεπορτάζ της Ανόρθωσης στην εφημερίδα για το συγκεκριμένο θέμα της επίσκεψης στο Προεδρικό Μέγαρο των προέδρων της ομάδας της Αμμοχώστου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE