Κοιτάζει κατάματα για να τιμήσει την φανέλα και την ιστορία της

Κοιτάζει κατάματα για να τιμήσει την φανέλα και την ιστορία της

Η ΑΕΛ υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ το Σάββατο (5/5) στις 19:00. Η ομάδα βρίσκεται εκτός στόχων και χωρίς αγωνιστικά κίνητρα για τον αγώνα.  

Απ’ εκεί και πέρα όμως το παιχνίδι δεν είναι και εντελώς αδιάφορο. Η ΑΕΛ υποδέχεται τον πρώην προπονητή της και θέλει με το δικό της τρόπο να στείλει αυτά τα μηνύματα. Εκτός αυτού κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και επίδοξο πρωταθλητή θέλει να παίξει για την αξιοπρέπεια και την ιστορία της.

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ θα έχει στην διάθεση του  εκτός συγκλονιστικού απροόπτου όλους τους ποδοσφαιριστές στα χέρια του.

Έτσι, λοιπόν, καλείται να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σύνολο ούτως ώστε να μπορέσει αν μη τι άλλο να έχει τουλάχιστον μια καλή παρουσία στο παιχνίδι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE