ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφωνος ο κυνηγός με το τι βρήκε στη κοιλιά οχιάς- ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφωνος ο κυνηγός με το τι βρήκε στη κοιλιά οχιάς- ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Άφωνος έμεινε πολίτης, ο οποίος εντόπισε στη κοιλιά μιας Φίνας δύο λαγουδάκια την Παρασκευή (4/5) στην επαρχία Λεμεσού, τα οποία προφανώς είχε φάει νωρίτερα και δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της πέψης.

Ο πολίτης, που σύμφωνα με το σχόλιο του που συνοδεύει τις φωτογραφίες, στην ομάδα του Facebook ‘Κυνηγοι στην Κυπρο - kynigoi stin Kypro’ ο οποίος είναι μάλλον και ο ίδιος είναι κυνηγός, καλεί όλους να συμβάλουν στην παροχή τροφής, νερού και ηρεμίας των ζώων θηραμάτων, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η αναπαραγωγή τους.

Έτσι λοιπόν, οι κύπριοι κυνηγοί έχουν να ‘ανταγωνιστούν’ και τα ερπετά, που από τη φύση τους έχουν πολλές φορές κοινά θηράματα με τους ανθρώπους, ενώ τέτοιες εικόνες μας υπενθυμίζουν ότι στην ύπαιθρο δεν είμαστε μόνοι, γιαυτό τα μάτια μας δεκατέσσερα.

Δείτε τη δημοσίευση:

X.Z.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE