Ηχηρή ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ για «προβοκάτσια» στον αγώνα με ΑΕΛ

Ηχηρή ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ για «προβοκάτσια» στον αγώνα με ΑΕΛ

Aνακοίνωση εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ το βράδυ της Παρασκευής (4/5).

Η ανακοίνωση:

Ως διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ οφείλουμε να προειδοποιήσουμε δημόσια για κάποια θέματα που αφορούν στον αυριανό αγώνα και ταυτόχρονα να επιστήσουμε την προσοχή προς όλους τους φορείς.

Καταρχήν είναι με ικανοποίηση που διαπιστώσαμε ότι η Αστυνομία και η ΚΟΠ αξιολογώντας ορθά τις πληροφορίες συγκάλεσαν σήμερα νέα σύσκεψη ασφαλείας όπου συζητήθηκαν επισταμένα συγκεκριμένες ενέργειες.

Επειδή όμως οι πληροφορίες περί προβοκάτσιων συνεχίζονται, οφείλουμε να προειδοποιήσουμε άπαντες ότι ο ΑΠΟΕΛ θα κάνει τα πάντα για να προασπίσει τα συμφέροντα του.

Καλούμε ξανά την Αστυνομία να δώσει την πρέπουσα προσοχή και τους επιτηρητές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και αυστηροί ως προς την επίδειξη ταυτότητας και εισιτηρίου. Ταυτόχρονα επαναλαμβάνουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα έχει αυξημένο αριθμό δικών του επιτηρητών τόσο στην Είσοδο 1 όσο και στην Είσοδο VIP και σε διάφορους χώρους της κερκίδας που θα φιλοξενήσει τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί το οτιδήποτε τότε υπάρχει εντολή να επέμβουν για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα της ομάδας μας.

Καλούμε και τον κόσμο μας να αναφέρει το οτιδήποτε θεωρεί ως ύποπτο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE