Στο Μπαγκλαντές ο Οζερσάι για τη Διάσκεψη ΥΠΕΞ της Ισλαμικής Διάσκεψης

Στο Μπαγκλαντές ο Οζερσάι για τη Διάσκεψη ΥΠΕΞ της Ισλαμικής Διάσκεψης

Ο «υπουργός εξωτερικών» και «αναπληρωτής πρωθυπουργός» στα κατεχόμενα Κουντρέτ Οζερσάι μετέβη σήμερα (4/5) στην Ντακά του Μπαγκλαντές για να παραστεί στην 45η Διάσκεψη των Υπουργών Εξωτερικών του Οργανισμού για την Ισλαμική Διάσκεψη.

Στη Διάσκεψη, που πραγματοποιείται στις 5 και 6 Μαΐου, το ψευδοκράτος έχει καθεστώς παρατηρητή, με την ονομασία «κυπριακό τουρκικό κράτος».

Ο Οζερσάι θα επιστρέψει στα κατεχόμενα στις 7 Μαΐου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE