ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τα ΕΞΟΔΑ της Ομόνοιας – ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τα ΕΞΟΔΑ της Ομόνοιας – ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Φοίβος Κωνσταντινίδης, γενικός διευθυντής, μίλησε στο »Όλα Μάλε» και είπε και για τα έξοδα της Ομόνοιας για το στάδιο.

Αναλυτικά:

«Έχουμε τις ίδιες συμφωνίες με την Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ. Είναι ανά αγώνα που πληρώνουν οι ομάδες. Πιο παλιά είχαμε πρόβλημα και για αυτό άλλαξε η συμφωνία. Τα έξοδα έχουν μειωθεί και έχουμε γίνει πιο λειτουργικοί. Τα έξοδα της Ομόνοιας είναι γύρω στις 10 χιλιάδες ευρώ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE