ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τα ΕΞΟΔΑ της Ομόνοιας – ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τα ΕΞΟΔΑ της Ομόνοιας – ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Φοίβος Κωνσταντινίδης, γενικός διευθυντής, μίλησε στο »Όλα Μάλε» και είπε και για τα έξοδα της Ομόνοιας για το στάδιο.

Αναλυτικά:

«Έχουμε τις ίδιες συμφωνίες με την Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ. Είναι ανά αγώνα που πληρώνουν οι ομάδες. Πιο παλιά είχαμε πρόβλημα και για αυτό άλλαξε η συμφωνία. Τα έξοδα έχουν μειωθεί και έχουμε γίνει πιο λειτουργικοί. Τα έξοδα της Ομόνοιας είναι γύρω στις 10 χιλιάδες ευρώ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE