ΥΠΟΙΚ: 'Να ληφθούν αποφάσεις ευθύνης για αντιμετώπιση ΜΕΔ'

ΥΠΟΙΚ: 'Να ληφθούν αποφάσεις ευθύνης για αντιμετώπιση ΜΕΔ'

Η υπέρβαση του εμποδίου των ΜΕΔ θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις ευθύνης, είπε ο Υπουργός Οικονομικών.

Αν θα καταφέρουμε και αυτό το τελευταίο εμπόδιο των μη εξυπηρετούμενων δανείων να το υπερβούμε θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις ευθύνης της επόμενης περιόδου, τόνισε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης.

«Οι εξελίξεις της επόμενης περιόδου, αλλά και οι αποφάσεις ευθύνης που θα πρέπει να ληφθούν, συλλογικές αποφάσεις και στο επίπεδο της Βουλής μπορεί να ανοίξουν τον δρόμο στην αντιμετώπιση και αυτού του τελευταίου κατάλοιπου προβλήματος των παλαιών μη εξυπηρετούμενων δανείων», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης, κληθείς να αναφέρει, ύστερα από συνάντηση με την ηγεσία της ΣΕΚ, κατά πόσον θα μειωθούν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια εντός του 2018 κατά 40%.

«Έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται δεδομένα προς αυτή ακριβώς την κατεύθυνση, υπογράμμισε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.