ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Κάηκαν τρία αυτοκίνητα - Αποσοβήθηκαν τα χειρότερα

ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Κάηκαν τρία αυτοκίνητα - Αποσοβήθηκαν τα χειρότερα

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική η πυρκαγιά ξεκίνησε από ξερή βλάστηση (κάλαμα) και επεκτάθηκε σε μηχανουργείο της περιοχής.

Όπως μας δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς.

Λόγω της φωτιάς υπέστησαν ζημιές σε τρία αυτοκίνητα που βρισκόταν στον προαύλιο του μηχανουργείου.

Η φωτιά όπως μας αναφέρθηκε τέθηκε υπό έλεγχο έτσι ώστε δεν επηρέασε τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που βρίσκονταν εκτός του μηχανουργείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Είμαστε σε διαδικασία που προδιαγράφει θετικές εξελίξεις, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, τού ανέφερε σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ότι εντός του Σαββατοκύριακου ενδεχομένως να υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE