ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Κάηκαν τρία αυτοκίνητα - Αποσοβήθηκαν τα χειρότερα

ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Κάηκαν τρία αυτοκίνητα - Αποσοβήθηκαν τα χειρότερα

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική η πυρκαγιά ξεκίνησε από ξερή βλάστηση (κάλαμα) και επεκτάθηκε σε μηχανουργείο της περιοχής.

Όπως μας δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς.

Λόγω της φωτιάς υπέστησαν ζημιές σε τρία αυτοκίνητα που βρισκόταν στον προαύλιο του μηχανουργείου.

Η φωτιά όπως μας αναφέρθηκε τέθηκε υπό έλεγχο έτσι ώστε δεν επηρέασε τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που βρίσκονταν εκτός του μηχανουργείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.