Ρεζίλι έκανε ο Λούης τον συνεργάτη του - Ανέβασε video όπου κάνει εκπομπή ξυπόλυτος - VIDEO

Ρεζίλι έκανε ο Λούης τον συνεργάτη του - Ανέβασε video όπου κάνει εκπομπή ξυπόλυτος - VIDEO

Με ένα instastory κοινοποίησε ότι ο συνεργάτης του κάνει εκπομπή ξυπόλυτος και μάλιστα διασαφήνισε μέσω ενός σχολίου γράφοντας "βρωμόποδα". 

Όταν κάνεις εκπομπή με τον Λούη Πατσαλίδη πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. 

Ο Τάσος Θεοδώρος την Παρασκευή, 4 Μαϊου είχε την φαεεινή ιδέα να βγάλει τα παπούτσια του κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής τους εκπομπής στον ΚΛΙΚ με τον Λούη να ανεβάζει instastory με τα ξυπόλυτα πόδια του Τάσου Θεοδώρου και την λεζάντα "βρωμόποδα".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE