ΚΙΤΙ: 45χρονη έκλεβε από τάφους – Της έστησαν καρτέρι

ΚΙΤΙ: 45χρονη έκλεβε από τάφους – Της έστησαν καρτέρι

Γυναίκα πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να κλέβει από το κοιμητήριο Κιτίου.

Σύμφωνα με τον ‘Φιλελεύθερο’, 45χρονη κάτοικος Περβολιών, βρέθηκε να κλέβει γλάστρες και φαναράκια από τάφους του κοιμητηρίου Κιτίου.

Η 45χρονη φέρεται να έκλεψε αρκετές φορές από τους τάφους, με αποτέλεσμα οι συγγενείς των ενταφιασμένων να προχωρήσουν σε πολλά παράπονα προς τις Αρχές.

Μετά τις καταγγελίες, αστυνομικοί άρχισαν να περιπολούν με βάρδιες του κοιμητήριο μέχρι που του απόγευμα της Τετάρτης (2/5) την εντόπισαν επί τα έργον.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, οι αστυνομικοί όταν την εντόπισαν, την άφησαν να φορτώσει μερικές γλάστρες και ακολούθως εμφανίστηκαν και της ζήτησαν να ελέγξουν το όχημά της, όπου βρέθηκε αριθμός γλαστρών και ηλιακά φαναράκια.

Η 45χρονη παραδέχθηκε ότι τα είχε κλέψει από τους τάφους.

Στην συνέχεια, έγινε και έλεγχος στην οικία της 45χρονης, όπου επίσης εντοπίστηκαν δεκάδες γλάστρες και πολλές δεκάδες φαναράκια.

Η ύποπτη που παραδέχθηκε ενοχή, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον της Δικαιοσύνης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE