ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεύτερη σύλληψη για την κλοπή κυνηγετικών όπλων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεύτερη σύλληψη για την κλοπή κυνηγετικών όπλων

Στη σύλληψη 25χρονου προχώρησε η Αστυνομία την Πέμπτη (3/5), τη δεύτερη σε σχέση με υπόθεση κλοπής τεσσάρων κυνηγετικών όπλων, από οικία στην Λεμεσό στις 17/4.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά τη σύλληψη 16χρονου για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής πυροβόλων όπλων την 1η Μαΐου, οι Αρχές προχώρησαν γύρω στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης (3/5) στη σύλληψη και δεύτερου υπόπτου, ηλικίας 25 ετών.

Ο 25χρονος αναμένεται να προσαχθεί την Παρασκευή (4/5) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων συνεχίζει την διερεύνηση της υπόθεσης.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE