Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος
Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.
Μεταξύ αυτών (και αρκετών ακόμα άλλων) είναι οι Ρισβάνης (Ατρόμητος), Μαρτίνες (Απόλλων Λεμεσού) και Σιώπης (Πανιώνιος), ωστόσο τα δεδομένα ποικίλουν.
Ο στόπερ της ομάδας του Περιστερίου πραγματοποιεί εξαιρετικό Πρωτάθλημα και φαντάζει ως ιδανική λύση για το κέντρο της άμυνας.
Στο περιβάλλον του αναφέρει πως γνωρίζει μόνο ό,τι γράφεται και λέγεται στα ΜΜΕ και πως δεν αποκλείει τίποτα.
Παρόλα αυτά, τονίζει ότι νιώθει καλά στον Ατρόμητο, βέβαια δεν πρέπει να παραληφθεί ότι ανήκει στον Ολυμπιακό.
Οσον αφορά στον Αργεντινό μέσο του Απόλλωνα Λεμεσού (ανήκει επίσης στους «ερυθρόλευκους»), υπήρξε ενδιαφέρον και παλαιότερα και θεωρείται ότι υπάρχουν πιθανότητες συνεργασίας, καθώς ο Αρης αναζητήσει «δεκάρι».
Ο τρίτος της παρέας, ο οποίος επίσης ανήκει στον Ολυμπιακό είναι ο Σιώπης, ωστόσο, προς το παρόν, φέρεται διατεθειμένος να διεκδικήσει… θέση στους Πειραιώτες ή να αναζητήσει αλλού την τύχη του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις