Βλέπουν διασπάθιση στο λιμάνι Λεμεσού - Ζητά αποζημίωση ο ανάδοχος

Βλέπουν διασπάθιση στο λιμάνι Λεμεσού - Ζητά αποζημίωση ο ανάδοχος

Βολές κατά της Κυβέρνησης εξαπέλυσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, στη διάρκεια της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου, που συνέχισε τη συζήτηση για τις συμβάσεις που υπογράφηκαν με τις αναδόχους εταιρείες για την ανάληψη της διαχείρισης του λιμανιού Λεμεσού, με βουλευτές να κάνουν λόγω για ενδεχόμενη διασπάθιση από την εφαρμογή τους.

Την ίδια ώρα, θέμα κρατικής ενίσχυσης λόγω της αποζημίωσης, που προβλέπεται με βάση τη συμφωνία, να καταβάλλεται στον επενδυτή του λιμανιού Λεμεσού σε περίπτωση που το διακινούμενο φορτίο στο λιμάνι Λάρνακας ξεπερνά τις 900,000 τόνους ετησίως, έθεσε ο Γενικός Ελεγκτής.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.