Βλέπουν διασπάθιση στο λιμάνι Λεμεσού - Ζητά αποζημίωση ο ανάδοχος

Βλέπουν διασπάθιση στο λιμάνι Λεμεσού - Ζητά αποζημίωση ο ανάδοχος

Βολές κατά της Κυβέρνησης εξαπέλυσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, στη διάρκεια της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου, που συνέχισε τη συζήτηση για τις συμβάσεις που υπογράφηκαν με τις αναδόχους εταιρείες για την ανάληψη της διαχείρισης του λιμανιού Λεμεσού, με βουλευτές να κάνουν λόγω για ενδεχόμενη διασπάθιση από την εφαρμογή τους.

Την ίδια ώρα, θέμα κρατικής ενίσχυσης λόγω της αποζημίωσης, που προβλέπεται με βάση τη συμφωνία, να καταβάλλεται στον επενδυτή του λιμανιού Λεμεσού σε περίπτωση που το διακινούμενο φορτίο στο λιμάνι Λάρνακας ξεπερνά τις 900,000 τόνους ετησίως, έθεσε ο Γενικός Ελεγκτής.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.