Video: Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: Στο νοσοκομείο αντί στο κρατητήριο για ιατρικούς λόγους τρεις - Μελετά όλα τα ενδεχόμενα η ΚΔ
Σήμερα (14/8) βρέθηκαν ενώπιον «στρατιωτικού δικαστηρίου» στα κατεχόμενα οι πέντε Ε/κ που κρατούνται παράνομα.
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα 2 μήνες φυλάκιση σε άτομο το το οποίο βρέθηκε ένοχο στις κατηγορίες για παραμέληση και για μη ικανοποιητική φύλαξη του κατοικίδιου του.
Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου στην ανακοίνωση του «χαιρετίζει αυτή την απόφαση του δικαστηρίου και όπως έχουμε πει και στο παρελθόν τα δικαστήρια πλέον και η αστυνομία γενικότερα λαμβάνουν πολύ σοβαρά τα θέματα της ευημερίας των ζώων και οι ένοχοι οδηγούνται και όπου τους αξίζει».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις