ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ… Πότε θα αντιδράσουν…

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ… Πότε θα αντιδράσουν…

Δεν κατάφερε να εκλεγεί κανένα μέλος του συνδυασμού «Πορεία Αλλαγής» στις χθεσινές εκλογές στην Ομόνοια.

Το στέλεχος της Θύρας 9, Αδάμος Ευσταθίου (φωτό) πήρε τους περισσότερους σταυρούς από τον εν λόγω συνδυασμό. Συγκεκριμένα έλαβε 350. 

Το μήνυμα που έδωσαν ηγετικά στελέχη της Θύρας 9, αμέσως μετά την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων, είναι ότι δεν πρόκειται να πάρουν αποφάσεις, εν βρασμώ ψυχής.

Δεν έκρυψαν την απογοήτευση και το θυμό τους, για την τροπή που έλαβαν τα πράγματα στον σύλλογο. 

«Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και μετά θα πάρουμε τις αποφάσεις μας», ανέφερε στους δημοσιογράφους, το στέλεχος της γραμματείας Αδάμος Ευσταθίου. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE