ΠτΔ: Δεν αποπροσανατολίζομαι από τις δηλώσεις που γίνονται – Χάσαμε πολύ χρόνο με Τατάρ
Επιδίωξα αυτή τη συνάντηση για να δούμε τα δεδομένα δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης πριν την συνάντηση με Έρχιουρμαν.

ΑΕΚ Λάρνακας και Απόλλων Λεμεσού αρχίζουν σήμερα το πρωί την πώληση των εισιτηρίων τους για τον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola.
Ο τελικός θα γίνει την Τετάρτη 16 του Μάη στις 18:30 στο ΓΣΠ και είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Κωστάκη Κουτσοκούμνη.
Στη Δυτική κερκίδα και στην Ανατολική κερκίδα 20 ευρώ και στα δύο πέταλα 15 ευρώ. Στις δύο ομάδες έχει παραχωρηθεί αριθμός παιδικών εισιτηρίων στην τιμή των 5 ευρώ. Τα εισιτήρια στα θεωρεία πολυτελείας θα τιμώνται στα 80 ευρώ.
Οι δύο ομάδες θα πωλούν τα εισιτήρια τους από τις μπουτίκ τους με ταυτοποίηση, με την ίδια ακριβώς διαδικασία που πωλούνται τα εισιτήρια από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ.
ΑΕΚ:http://www.aek.com.cy/article/%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CF%85%CF%80%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%85
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




