ΠΕΡ. ΜΟΡΦΟΥ: Χειροπέδες σε 48χρονο για κλοπή κυψελών

ΠΕΡ. ΜΟΡΦΟΥ: Χειροπέδες σε 48χρονο για κλοπή κυψελών

Μέλη του ΤΑΕ διαμερίσματος Μόρφου, διενήργησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (2/5) έρευνα, στην οικία και υποστατικά 48χρονου κάτοικου διαμερίσματος Μόρφου. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε αριθμός κυψελών και άλλων εξαρτημάτων τους, μέρος των οποίων αναγνωρίστηκαν από τρία πρόσωπα, των οποίων είχαν κλαπεί οι κυψέλες τους. 

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις ενώ ο 48χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. Για την ίδια υπόθεση, τελεί ήδη υπό κράτηση άλλο πρόσωπο ηλικίας 58 χρόνων. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE