Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν
Μαύρη μέρα για τους δρόμους της Κύπρου, καθώς άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος. Πρόκειται για τον 70χρονο Σάββα Ιωάννου.

Σύμφωνα με τη Σόφη Ορφανίδου («Πολίτης»), η πρώην σύντροφος του Ελληνοκύπριου ιδιοκτήτη μετέβη στο σπίτι του και τον βρήκε με άλλη.
Έγινε έξαλλη και έτσι μάζεψε κάμποσα από τα ρούχα της, τα μετέφερε στο συνεργείο και αφού τα έλουζε με κηροζίνη τα πετούσε εντός του περιφραγμένου χώρου.
Καταστράφηκαν ολοσχερώς το υποστατικό και ο εξοπλισμός του, καθώς και 13 αυτοκίνητα και αριθμός μοτοσικλετών που βρίσκονταν εκεί για επιδιόρθωση.
Οι ζημιές υπολογίζονται στις 80.000 ευρώ, ενώ τίποτα δεν καλύπτεται από την ασφάλεια.
Ανακρινόμενος ο ιδιοκτήτης διηγήθηκε το περιστατικό με την πρώην και την νυν, καθώς και το ότι διαπίστωσε στο καπό του οχήματος της τελευταίας της φράση «second hand bitch 25 years».
*Η φωτογραφία είναι από τη νύχτα της πυρκαγιάς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




